• IF CHEEKY CHOCOLATE STOUT BIER

CHEEKY CHOCOLATE STOUT BIER 

IF Craft Beer is een contractbrouwerij uit Leiden opgericht in 2020 door de twee enorme bierliefhebbers en brouwers Estefania Ibáñez Sierra en Sander van Stigt Thans. Het brouwavontuur  begon in 2012 en daarna zijn ze niet meer gestopt met experimenteren en het zoeken naar de volgende bierervaring! Onder het motto 'What IF ...?' 
Om te leren brouwen op grotere schaal en hun bieren te delen met een groter publiek, werd Sander ook lid van het Leidse brouwersgilde ‘Het Sint Stevensgilde’. Het gilde runt de kleine stadsbrouwerij in het Stadsbrouwhuis aan de Aalmarkt in Leiden. En dat smaakte naar meer.
IF Craft Beer brouwt verrassende bieren voor een speciale bierbelevenis. 

Wat als .. we karamel, zeezout en chocolade combineren in een rijke en volle stout? Dan krijg je de Cheeky Chocolate Stout! We hebben de chocolade en karamel van patisserie Soetenso gebruikt, beroemd in Leiden om hun bonbons, chocolade, taarten en meer. Het ambachtelijk gemaakte zeezout hebben we persoonlijk geïmporteerd uit de prachtige baai van Cádiz in Zuid-Spanje. Op het moment dat je het glas op je lippen zet, ruik je een combinatie van chocolade en karamel. Met de eerste slok ervaar je de volle smaak, de donkere chocolade bitter en licht zoute afdronk. Vergeet het dessert...Neem een Cheeky Chocolate Stout!

Alc.      :   7,9 %   
Inh.      : 33cl


NIX18 : Voor dit artikel is legitimatie verplicht 


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

IF CHEEKY CHOCOLATE STOUT BIER

  • Model: IF CHEEKY CHOCOLATE STOUT BIER
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 3,50 (incl.BTW)