• IF MOSCATEL MANIA BARLEY WINE BIER

MOSCATEL MANIA BARLEY WINE BIER 

IF Craft Beer is een contractbrouwerij uit Leiden opgericht in 2020 door de twee enorme bierliefhebbers en brouwers Estefania Ibáñez Sierra en Sander van Stigt Thans. Het brouwavontuur  begon in 2012 en daarna zijn ze niet meer gestopt met experimenteren en het zoeken naar de volgende bierervaring! Onder het motto 'What IF ...?' 
Om te leren brouwen op grotere schaal en hun bieren te delen met een groter publiek, werd Sander ook lid van het Leidse brouwersgilde ‘Het Sint Stevensgilde’. Het gilde runt de kleine stadsbrouwerij in het Stadsbrouwhuis aan de Aalmarkt in Leiden. En dat smaakte naar meer.
IF Craft Beer brouwt verrassende bieren voor een speciale bierbelevenis. 

Iedereen die in het zuiden van Spanje is geweest heeft ze misschien wel gedronken, die volle, zoete dessertwijnen vol met die lekkere rozijnen smaak. Op een warme zomeravond, toen de brouwers op een Spaans terras zaten te genieten van een Moscatel dessertwijn, kwam het idee om die ervaring vast te leggen in een Barley Wine. Er werden authentieke zongedroogde Moscatel druiven uit Malaga geïmporteerd om een volle, zoete Barley Wine te brouwen overladen met die heerlijke rozijnen smaak. 
Tip: probeer een paar flesjes een jaar lang op een koele en donkere plek te bewaren, dit bier wordt alleen maar beter met de tijd.


Alc.      :   9,1 %   
Inh.      : 33cl


NIX18 : Voor dit artikel is legitimatie verplicht 


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

IF MOSCATEL MANIA BARLEY WINE BIER

  • Model: IF MOSCATEL MANIA BARLEY WINE BIER
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 3,50 (incl.BTW)