LEIDEN! ZIJN ER NOG VRAGEN?    


LET OP: DIT ARTIKEL IS UITVERKOCHT EN TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR
VRAAG NAAR DE BESCHIKBAARHEID

Maar liefst 400 vragen over LEIDEN en omgeving Leiden! Zijn er nog vragen? telt maar liefst 400 wetenswaardige, grappige, moeilijke en makkelijke vragen en antwoorden over Leiden. En over de omgeving. Want ook over die prachtige omgeving waar het zo goed wonen en recreëren is, moet je wat weten; Oegstgeest, Voorschoten, Leiderdorp, Voorhout, de duinen en de (recreatie)plassen. Zodat je nog meer van Leiden kunt genieten.


Van en voor echte Leienaars 

Vragenbedenker Jos van den Broek is Leidenaar in hart en nieren. De oud-hoogleraar wetenschapscommunicatie steekt zijn liefde voor Leiden nooit onder stoelen of banken en is een ware ambassadeur van de stad. Trotse bezitter van de Gouden Speld. Van den Broek is op tal van manieren actief in Leiden, hij verzorgt onder andere de jaarlijkse quiz over 3 oktober in het Leidsch Dagblad. Barthel Brussee voelt zich in de eerste plaats schilder, maar beoefent daarnaast andere disciplines: grafiek, beeldhouwen, animatie, projecten, strips en illustratie. Ook geeft hij les. Brussee is geboren en getogen in Leiden. En gaat hier nooit meer weg. In 2017 was hij medebedenker van de prijswinnende praalwagen van kunstvereniging Ars Aemula Naturae.


Voor en door spelletjesliefhebbers 

Het spelconcept van Leiden! Zijn er nog vragen? is bedacht door spelletjesliefhebber Joop K. de Vries, die ook het succesvolle Haarlem! Zijn er nog vragen? heeft bedacht.  


Leiden! Zijn er nog vragen? is een uitgave van Uitgeverij Loutje.

Voor: 1-100 Spelers

Spelduur :ca. 30 min

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LEIDEN! ZIJN ER NOG VRAGEN? (SPEL)

  • Model: LEIDEN! ZIJN ER NOG VRAGEN? (SPEL)
  • Beschikbaarheid: Niet Uit Voorraad Leverbaar
  • € 17,50 (incl.BTW)