• LEIDS STAAL GOLD BRASS DARTS

LEIDS STAAL GOLD BRASS DARTS        

De Black Brass Darts zijn een door Dartshop Leiden ontwikkeld product. Deze dartpijlen zijn perfect voor de beginnende darter en voor de horeca die de klanten de mogelijkheid willen geven om gebruik te maken van een dartbord. Deze darts zijn daarom zeer gunstig geprijsd ! 


Brass darts zijn doorgaans dikker en minder sterk dan de professionelere Tungsten darts. Maar doordat de Brass darts dikker van vorm zijn, liggen deze pijlen voor de beginnende darter prettiger in de hand. Het zal in de regel echter moeilijker zijn om hiermee bijvoorbeeld 180 te scoren. 
Een harde val op een harde ondergrond zoals plavuizen, kan ertoe leiden dat een Brass dart breekt. Om dit te voorkomen zijn speciale dartmatten verkrijgbaar. De kwalitatief betere Tungsten darts zijn beter geschikt voor de gevorderde- en professionelere dartspelers. 

Dartshop Leiden is zowel winkel, groothandel, en producent van Dartsport artikelen en accessoires. Deze worden als huismerk LENA aangeboden.
Voor een professioneel en deskundig advies bij de keuze van specifieke dartsport artikelen, bent u bij Remon de Groot en zijn team van Dartshop Leiden aan het juiste adres. Naast een zeer breed assortiment is er ook de mogelijkheid om verschillende producten uit te proberen. 

Deze set wordt standaard geleverd met: 6 medium nylon shafts (zwart) en 3 flights (zwart) 

Kleur : Goud  
Materiaal : Koper  
Gewicht : 23 gr  


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LEIDS STAAL GOLD BRASS DARTS

  • Model: LEIDS STAAL GOLD BRASS DARTS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 8,95 (incl.BTW)